Pohdiskelen tässä josko siirtäisi tämän blogin Vuodatuksesta Bloggeriin. Vuodatus ei tykkää enää olla laikaan yhteensopiva käyttämäni Safari-selaimen kanssa, ja sisäinen graafikkoni vähän itkee verta tämän ulkoasun kanssa, jota en yhtään jaksais lähteä täällä muokkaamaan, kun systeemit siihen ei ole Vuodatuksessa sieltä helpoimmasta päästä. Laitan tänne kyllä sitten jonkun infon uudesta osoitteesta, jos se nyt on vaihtumassa. Täytyy ensin miettiä onko vanhojen merkintöjen kopiointi uuteen paikkaan ihan sen vaivan arvoista.

Jos jollakulla nyt on Bloggerista jotain sellaista hampaan kolossa, mitä haluaa jakaa, nyt on sen aika. (Hyvät puolet aikalailla onkin tiedossa, kun olen toista blogia siellä pitänyt jonkun aikaa.) Samoin Vuodatuksen puolustuspuheet ovat tervetulleita.

EDIT: Muuttuu koko ajan helpommaksi tämä päätös poistua Vuodatuksesta. Ensin tuli päivän aikana viitisenkymmentä roskapostia kommentteihin, ja kun lisäsin kommentointiin sanavahvistuksen, odotti seuraavana päivänä 220 uutta kommenttia. Eihän noita jaksa erkkikään selata läpi, mutta eiköhän ne spammia ole nekin. Millähän ne saisi nyt kummittelemasta tosta hallintasivulta, että näkisi sitten kun on uusia oikeita kommentteja tullut?