Täällä tuli vastaan herkullisen näköinen pekonikastike, jota päätin testata.

1088732.jpg

Kävi sitten vähän tää perinteinen, mikä on käynyt jo pariin kertaan kun Jukka ei ole syömässä, että maustan ruokaa ihan liikaa kun tiedän syöväni sitä vaan itse. Eli periaatteessa tää oli ihan hyvää,  mutta lipsahti sitä chiliä omaan makuun sen verran liikaa, että ei taas pystynyt kaikkea syömään.

Tässä kuitenkin tuolta Punaisesta keittiöstä kopsittu ohje:

2 pkt pekonisiivuja
1 punasipuli
1 prk ruokakermaa
2-3 rkl chilikastiketta (Esim. Lingham's chilikastike)
mustapippurirouhetta
nauhapastaa

Hienonna sipuli ja leikkaa pekonisiivut poikittain pienemmiksi, noin sentin siivuiksi. Laita pekoni kuumalle pannulle ja  lisää sipuli, kun rasva alkaa irtoamaan. Ruskista kunnolla ja lisää sitten kerma, chilikastike ja mustapippurirouhe. Jätä hautumaan kannen alle miedolla lämmöllä pastan kypsymisen ajaksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.