maanantai, 26. marraskuu 2007
Tähänkin löytyi ohje
Punaisesta keittiöstä. Taas vähän sama juttu, heittelin tohkeissani paaaaljon rosepippuria, kun tykkään siitä kovasti, mut sit lopulta sitä oli niin paljon että meni vastemielisen puolelle. Ja vähän löysääkin tuo mun kastike on. Kai sitä pitäs näillä taidoilla vain pitäytyä jauhelihakastikkeessa.
Mustaa spagettia ( saa ainakin lidlistä)
Ruokaöljyä
1/2 dl tomaattisosetta (pyre)
1 prk kuohukermaa
suolaa, sitruunapippuria, rosepippuria
2 pss (á 180 g) katkarapuja
Sulata
katkaravut pussin ohjeen mukaan. Laita spagetti kiehuvaan veteen, keitä
kypsäksi (~8 minuuttia?). Tee kastike sillä aikaa, kun spagetti kypsyy.
Kuumenna pannulla hieman öljyä, laita tomaattisose siihen ja kuumenna
hetki. Lisää kerma ja mausteet. Anna kiehua hetken. Lisää katkaravut ja
kuumenna, älä keitä enää.
Kommentit